primaria ploiesti

Aproape toți directorii din Primăria Ploiești și din instituțiile din subordinea Consiliului Local au fost convocați la o ședință operativă, în contextul în care mai multe dispoziții emise de Curtea de Conturi au ca termene scadente următoarea perioadă.

De exemplu, la TCE, spun sursele noastre, există obligativitatea efectuării unui studiu pentru a se afla numărul beneficiarilor de facilități de transport.

Termenul limită inițial a fost luna septembrie, dar cum nimeni nu a demarat studiul acesta a fost prelungit până în noiembrie, potrivit primarului Adrian Dobre.

Acesta a susținut că astfel de ședințe se organizează periodic pentru a afla problemele cu care se confrunta fiecare instituție în parte. La ședință au mai participat directorii SPFL, Spitalului de Pediatrie, RASP, ASSC, reprezentanți ai SGU și TCE Ploiesti.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 18 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Parcare sub pasajul de la Gara de Vest

Cu doar câteva zile înainte de începerea recepției, autoritățile locale analizează posibilitatea realizării unei parcări sub pasajul de la Gara de Vest. ”Am discutat pe aceasta tema cu Direcția...