autobuz ploiesti

Consiliul de Administrație de la TCE Ploiești nu mai e statutar, după o demisie. Este vorba de Marius Măselușă, care a renunțat la calitatea de membru în CA.

Scandalul de la TCE nu poate fi aplanat rapid. Astăzi a avut loc o nouă ședință a Consiliului de Administrație, în care trebuia să se ia în calcul cererea sindicaliștilor de la societate privind destituirea conducerii TCE.

Ultima ședința a CA-ului de la începutul săptămânii nu a avut loc, pe motiv că nu s-au prezentat toți membrii. Astăzi a urmat o nouă surpriză pentru liderii Sindicatului Transportatorilor din Ploiești.

Unul dintre membrii CA-ului de la TCE, Marius Măselușă, și-a dat demisia și, prin urmare, ședința, care a avut loc la Palatul Administrativ, nu a mai putut continua.

Liderii Sindicatului Transportatorilor au solicitat de data aceasta demisia conducerii TCE dar și a celorlalți membri ai CA-ului societății, invocând situația critică financiară a Transport Călători Express.

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...

Auto-moto
  • Marți, 18 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Cele mai ieftine mașini electrice din România

Mașinile electrice și hybrid devin din ce în ce mai populare și în România. O mână de ajutor vine de la programul ”Rabla Plus” prin care sunt subvenționate aceste două categorii. Trebuie spus că...