protest tce

Angajații TCE s-au strâns vineri în jurul orei 12.30 în fața Primăriei Ploiești pentru a-și striga nemulțumirile legate de plata la timp a salariilor și achiziționarea unei noi flote de autobuze.

Citește și:  Primarul Dobre interzice mitingurile în fața Casei Albe

UPDATE: Reprezentanții protestatarilor au intrat în discuții cu subprefectul județului Prahova.

Oamenii s-au strâns inițial lângă statuia I.L. Caragiale, însă după o discuție cu forțele de ordine le-a fost permis să protesteze în fața Primăriei Ploiești, așa cum le-a fost emisă inițial autorizația de către primarul Adrian Dobre. 

"Cine nu se trezește azi, degeaba va plânge mâine. Români, treziț-vă" este unul dintre mesajele scrise pe pancarte de către protestatari.

La protest participă câteva zeci de angajați ai TCE, înarmați cu pelerine de ploaie, vuvuzele, steaguri și pancarte. Oamenii cer rezolvarea problemelor pe care societatea le are cu ANAF-ul, plata la timp a salariilor și o mai buna organizare a instituției.

O soluție pentru salvarea TCE este achizitionarea unei flote de autobuze noi si plata la timp a salariilor, principala nemultumire a oamenilor, a mai transmis acesta.

 

protest1

protest2

protest3

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...

Auto-moto
  • Marți, 18 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Cele mai ieftine mașini electrice din România

Mașinile electrice și hybrid devin din ce în ce mai populare și în România. O mână de ajutor vine de la programul ”Rabla Plus” prin care sunt subvenționate aceste două categorii. Trebuie spus că...