apa meteo

Deputatul Gabriela Anghel a avut parte de o surpriză neplăcută când a citit factura emisă de Apa Nova pentru consumul din luna iulie.

Astfel, deși a consumat numai 3 mc de apă, factura pe care este nevoită să o plătească este de 19 de lei. 

O pondere importantă o reprezintă taxa pe apa de ploaie (4,2 mc) facturată cu aproape 6 lei.

"Nu mi se pare normal ca noi, ploieștenii să plătim apa meteo în volum mai mare decât consumăm apă potabilă într-o lună în care nu a plouat deloc" a declarat pentru observatorulph.rro, deputatul Anghel.

Reamintim că în urma unei campanii observatorulph.ro privind taxa pe apa de ploaie, consilierii PNL au depus anul trecut un proiect privind modificarea contractului de concesiune a serviciului de apă și canalizare cu Apa Nova astfel încât această taxă percepută tuturor ploieștenilor, indiferent dacă stau la casă sau la bloc, să fie eliminată. 

Acest proiect nu a fost dezbătut până acum niciodată în plenul Consiliului Local Ploiești, în condițiile în care mai mulți aleși sunt plătit chiar de Apa Nova Ploiești pentru că fac parte dintr-un comitet de coordonare!

Factura de apă a deputatului Gabriela Anghel

apa nova factura lola

 

 

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Vineri, 28 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Cum eviți plata taxei de pod de la Fetești

Șoferii care circulă spre Litoral au la dispoziție câteva modalități de plată a taxei de pod de la Fetești, fără a aștepta la barierele de trecere. Cele două modalități la dispoziția șoferilor sunt...