deszapezire prahova

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au anunțat că, pentru deszăpezirea din iarna 2016 - 2017, caietul de sarcini va include opt sectoare, față de patru câte au fost anul trecut.

Tot ca noutate, zona de sud a județului Prahova va cuprinde trei sectoare, astfel încât să fie inclusă și partea de sud-est a județului Prahova, grav afectată pe timpul iernii de viscol.

Anul trecut, pentru această zonă nu s-a prezentat niciun operator, Consiliul Judeţean fiind obligat să procedeze la o încredinţare directă în regim de urgenţă.

Săptămâna viitoare, caietul de sarcini va fi publicat pe SEAP. Valoarea estimativă a contractului este de aproximativ 10 milioane de lei.

Consiliul Județean propune ca viitorul contract să aibă o durată de patru ani.

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...