dispozitie ganea

Prefectura Prahova consideră că dispoziția primarului Adrian Dobre cu privire la atribuțiile viceprimarilor nu conține elemente de nelegalitate. 

Întregul scandal legat de dispozițiile primarului Adrian Dobre a început la scurt timp după ce edilul a depus jurământul și au fost aleși și cei doi viceprimari, Cristian Ganea (PSD) și George Pană (ALDE). Pe scurt, primarul Dobre a dispus ca vicele PSD să preia ca atribuții funcția de ordonator principal de credite, să monitorizeze activitatea proiectelor demarate cu fonduri europene și să coordoneze activitatea Direcției Economice. Numai că, la scurt timp, viceprimarul Ganea a depus o adresă la Primăria Ploiești prin care contesta atribuțiile primite, iar ulterior a intrat în concediu medical. 

În lipsa lui Ganea, primarul municipiului Ploiești i-a delegat atribuțiile celui de-al doilea viceprimar, George Pană, care la rândul său, a contestat dispoziția edilului.

Într-o adresă transmisă de Prefectura Prahova (foto) către Primăria Ploiești se arată că în dispozițiile emise de primarul Adrian Dobre „nu au fost constatate elemente potrivit cărora acestea să fie considerate acte nelegale care să determine atacarea acestora la instanța de contencios administrativ (...). 

UPDATE: Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, a depus o nouă contestație în urma modificării primei dispoziții emise de primar.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...