Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

semne dumbravesti2

În localitatea Dumbrăvești, sat Plopeni Sat, din județul Prahova, a fost montat un semn rutier ce interzice accesul pe stradă, chiar la jumătatea acesteia.

 

Mai exact, pe strada cu lungimea de aproximativ 300 de metri, semnul ce îți arăta că nu ai voie să intri pe acolo, era pus la 150 de metri de la intrarea din drumul principal.

„Când au fost întrebați de ce îl pun acolo aceștia au justificat prin faptul ca ei consideră că până la semnul respectiv delimitează două străzi diferite”, a spus cititoarea care ne-a trimis pozele.

 

Nu este singura gafă a lui Dorel făcută în acea zonă. Tot astăzi acolo a fost trasată o trecere de pietoni care face legătura dintre un șanț  și un gard. Partea interesantă este că în zonă nu există trotuare pentru ca trecerea din acea poziție să fie justificabilă.

Reporterii observatorulph.ro vor lua legătura cu conducerea localității Dumbrăvești pentru a cere un punct de vedere la lucrarea făcută în bătaie de joc.

semne-dumbravesti

semne-dumbravesti3

semne-dumbravesti4

semne-dumbravesti5

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...