alexandra bran

 

Alexandra Bran, o tânără de doar 28 de ani, este propunerea PSD pentru funcția de viceprimar la Breaza, susțin surse apropiate social-democraților.  

 
Alexandra este de profesie jurist și, cu puțin timp înainte de începerea campaniei electorale, a deținut o funcție de conducere în cadrul filialei PMP Breaza.
 
Printr-un joc de culise, tânăra a reușit să fie plasată pe locul al treilea pe lista de consilieri locali, dar la PSD, partid care a câștigat detașat alegerile locale din această localitate, desemnând totodată și primarul, pe Gheorghe Richea.
 
Deși foarte tânără pentru așa o responsabilitate și fără niciun pic de experiență în administrația locală, Alexandra Bran are toate șansele să câștige cel de-al doilea fotoliu din Primăria Breaza, având în vedere că are susținerea social-democraților, partid care mai are nevoie de un singur vot pentru a deține majoirtatea în CL Breaza.
 
După alegerile de duminica trecută, configurația CL Breaza arată astfel: PSD are opt mandate, PNL 5 mandate , ALDE 2 mandate, PMP 1 mandat și PSRO 1 mandat, iar acum discuțiile se poartă între social-democrați și reprezentanții ALDE, PMP și PSRO.
FOTO Afișul din campania electorala
bran

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Breaza. Două persoane rănite

Potrivit IJP Prahova, un accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 16.20 pe DN1, la Breaza.  UPDATE: Din primele cercetări accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma impactului...