angajari posturi vacante

Primăria Gorgota a scos la concurs trei posturi vacante, de consilier și de inspector.

Astfel, Primăria Gorgota organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Registru agricol şi cadastru. Proba scrisă va avea loc pe 28 iunie 2016, ora 10.00, iar pe 30 iunie 2016, ora 10.00, este programată proba interviu.

Tot la Primăria Gorgota se organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului salarizare şi resurse umane.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 iunie 2016, ora 10.00 - proba scrisă, iar pe 30 iunie 2016, ora 10.00 este programată proba interviu.

Un al treilea concurs este organizat pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior, treapta de salarizare 3 în cadrul Compartimentului financiar – contabil. În acest caz, proba scrisă este programată pe 27 iunie, ora 10.00, iar pe 29 iunie este programat interviul.

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Eveniment de excepţie în weekend la Sinaia

Concursul de Eleganta Sinaia, CES 2017, va fi evenimentul sfârşitului de săptămână.  Pe 24 iunie Primăria Oraşului Sinaia şi Retromobil Club România vă invită la cea de-a VII-a editie a ”Concursului de...