post vacant consiliul judetean prahova

Consiliul Judeţean Prahova organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant.

Este vorba despre ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de conducere vacantă, de şef formaţie în cadrul Direcției Județene de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene (D.J.P.P.I.D.J) Prahova.

Candidații trebuie să îndeplinească anumite condiţii specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale. Astfel, trebuie să aibă o vechime minim 5 ani în activitatea de drumuri, calitatea de bun organizator şi conducător de lucrări sau activităţi și capacitatea de a lua decizii.

Concursul se va organiza conform unui calendar deja stabilit. Termenul limită de depunere a dosarului este 25 mai 2016. Pe 30 mai 2016, ora 09.00 este programată proba scrisă, iar pe 01 iunie 2016, ora 09.00 - proba interviu.

Doritorii pot obține mai multe informații la sediul DJPPIDJ Prahova din Ploieşti, str. Bobâlna nr. 123, telefon 0244-544.371.

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...