autobuz ratp ploiesti

Schela montată pentru refacerea porții de la intrarea la Hipodromul Ploiești s-a desprins, potrivit martorilor, de la vântul care a bătut cu putere.

Potrivit directorului de la Transport Călători Express Ploiești, Cristian Iancovici, schela s-a prăbușit pe platforma autobuzului și a deteriorat-o. Este vorba de autobuzul care efectua curse pe traseul 30. În momentul în care s-a prăbușit schela, în autobuzul staționa și în el nu se aflau călători.

„Am discutat cu constructorul. Din câte am înțeles este vorba despre o schelă care s-a prăbușit din cauza condițiilor meteo. Firma care execută lucrările la șantierul de la Hipodrom ne-a transmis că autobuzul va fi reparat pe asigurarea de șantier. Momentan nu am stabilit valoarea pagubelor. Acestea vor fi stabilite de un evaluator”, a susținut Cristian Iancovici.

Autobuzul a fost scos ieri din circulație.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...