panou

Primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, a declarat că pasajul de la gara de vest va fi gata la toamnă și nu la 1 iulie, termenul limită impus de UE pentru decontarea facturilor din 2014 și 2015.

"În proportie de 99% sunt sigur că această lucrare complexă din punct de vedere tehnic va fi deschisă circulației în luna septembrie a acestui an” a declarat Cristian Ganea, în emisiunea Proces Verbal de la Wyl TV)

Practic, Primăria Ploiești va fi nevoită să suporte contravaloarea tuturor lucrărilor executate pe șantier, investiția fiind evaluată la 48 de milioane de lei, fără TVA!

Suma ar fi fost asigurată integral din fonduri europene dacă asocierea care execută lucrarea ar fi terminat-o la 31 decembrie 2015.

Observatorulph.ro a scris despre această gaură uriașă în bugetul local încă de anul trecut: Primăria a pierdut deja 10 milioane de euro din fonduri europene

 

 

Administrație
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ploieştiul părăginit

De la o zi la alta, Ploieştiul pare un oraş abandonat de autorităţi. Drumuri pline de gropi, autobuze sub orice critică, străzi inundate la fiecare ploaie, parcuri jalnice şi locuri de joacă...