rodica paraschiv

Cu doua luni înainte de alegerile locale, liberalii din Prahova cer demisia prefectului Rodica Paraschiv, susţinând că aceasta este cunoscută cu afinităţi PSD şi că instituţiile pe care le are în subordine se implică în jocuri politice.

„Având în vedere evoluţiile politice din Prahova din ultimii ani, consider că este extrem de important ca instituţiile statului să asigure alegeri libere şi corecte în 2016”, a declarat senatorul Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova.  Acesta a mai adăugat: „În acest context, cred că prefectul de Prahova, Rodica Paraschiv, cunoscută cu afinităţi PSD, ar trebui să demisioneze. Mi se pare inacceptabil faptul că instituţiile din subordinea doamnei prefect se implică, şi în aceste zile, în jocuri politice, sub aripa protectoare a acesteia.”. În opinia lui Iulian Dumitrescu, „judeţul Prahova are nevoie de un prefect echidistant, care să garanteze egalitate de şanse pentru cetăţeni şi pentru partide la alegerile locale din luna iunie”.  
sursa: comunicat de presă al PNL Prahova

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...