primaria ploiesti

Astăzi a avut loc o nouă ședință a conducerii Primăriei Ploiești la care au participat directorii instituției, primarul interimar și consilieri locali pe tema deblocării plăților pentru prestatorii de servicii publice. 

Pentru că angajații Direcției Economice refuză să semneze documentele de plată pentru mai multe lucrări de investiții și servicii prestate de diverși operatori, primarul Ganea a convocat o ședință, care a avul loc cu ușile închise.

În urma disucțiilor aprinse, Ganea a declarat că-și va asuma efectuarea lucrărilor de dezinsecție în Ploiești, prestate de Coral, deși directorul economic a refuzat să-și dea ok-ul pentru că valoarea contractului semnat în 2009 aproape s-a triplat.

Pe lista firmelor care nu au mai primit bani în contul serviciilor prestate încă din noiembrie 2015 se numără SGU Ploiești, pentur iluminat public, dar și Industrie Mică pentru marcaje rutiere.

VIDEO Primarul interimar Cristian Ganea explică de ce s-a blocat activitatea primăriei

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Şedinţă pe tema TCE Ploieşti

Societatea de transport călători din Ploieşti se confruntă cu o situaţie dificilă. La această oră TCE înregistrează pierderi din 2016 de peste 6,6 milioane de lei, conform exerciţiului financiar....