primaria ploiesti sediu

Scandal uriaș în Primăria Ploiești. Ieri, a avut loc o ședință furtunoasă între conducerea instituției, consilieri locali, ținta fiind activitatea Direcției Economice, în speță directorul Nicoleta Crăciunoiu.

Reporterii observatorulph.ro au aflat că la ședința care a fost înregistrată audio și video au participat mai mulți directori din primărie, precum cel tehnic Mădălina Crăciun, directorul juridic Georgiana Popa, cel de achiziții Carmen Radu, directorul RASP, Vasile Ionescu, primarul interimar Ganea și ceilalți doi viceprimari Ursu și Pană, secretarul și administratorul public, dar și consilierii Botez, Popa Constantin și Paul Palaș.

Toți au încercat s-o convingă pe Nicoleta Crăciunoiu să semneze documentele aferente mai multor plăți, de la facturile diverșilor constructori, până la cele ale unor operatori precum Apa Nova sau Coral.

Directorul economic a refuzat să cedeze presiunilor și le-a transmis că preferă să fie introdus în comisia de disciplină.

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...