zi libera pentru femei din palatul administrativ

Ziua Femeii, sărbătorită astăzi, vine la pachet cu un binemeritat liber pentru toate doamnele și domnișoarele care lucrează în Palatul Administrativ din Ploiești. Acestea beneficiază de o zi liberă.

Pe holurile din Palatul Administrativ din Ploiești este liniște. Femeile nu vor lucra astăzi nici la Consiliul Județean Prahova, dar nici în Primăria Ploiești, cu ocazia Zilei de 8 Martie. De data aceasta vorbim de o zi liberă plătită, angajatele Consiliului Județean Prahova și Primăriei Ploiești nefiind obligate să recupereze timpul liber.

La datorie au rămas angajații bărbați, dar și administratorul public al județului, Fabioara Ionescu, care astăzi, alături de Garnizoana Ploiești, va merge la femeile care au vârsta de peste 100 de ani, pentru a le sărbători. În Prahova, 31 de femei, născute în perioada 1912 - 1016, vor primi astăzi buchete de flori, câte un tort, dar și mai multe alimente.

Acestea nu sunt singurele instituții unde angajatele nu lucrează de 8 Martie.

Mai multe restaurante din Ploiești au anunțat că deja nu mai au locuri libere astăzi, acestea fiind rezervate din timp de către doamnele și domnișoarele care vor să petreacă de Ziua Femeii.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...