După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul CARTIERUL UNDE ŞOFERII TREBUIE SĂ IA CALMANTE PENTRU A IEŞI DIN PLOIEŞTI ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ, redacția noastră a solicitat Poliției Locale Ploiești ca prin agenții săi să se implice în fluidizarea traficului la orele de vârf.

În adresa de mai jos, conducerea Poliției Locale Ploiești susține că soluția pentru ca șoferii să scape de acest coșmar o reprezintă redeschiderea pasajelor subterane și eliminarea trecerilor de pietoni. 

În schimb, reprezentanții Primăriei Ploiești susțin că redeschiderea pasajelor presupune o investiție costisitoare pentru că pânza freatică este infestată cu produse petroliere, iar acestea sunt inundate la fiecare ploaie.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Trafic rutier reluat pe DN1A

După ce, timp de trei ore, traficul rutier a fost restricţionat alternativ pe fiecare sens de mers, acum acesta a fost reluat. Lucrările la pasajul de cale ferată de la Coada Malului au fost...

Viața Prahovei
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Trafic rutier restricţionat pe DN1A

În această dimineaţă, şoferii care circulă pe DN1A, vor fi nevoiţi să aloce mai mult timp călătoriei, din cauza lucrărilor la pasajul de cale ferată Coada Malului. În primă fază, traficul este...