tce ploiesti angajati furt combustibil

Cei doi angajați au venit special de acasă ieri seară, în afara orelor de program, iar unul dintre ei a fost surprins chiar după ce a sustras combustibil dintr-un autobuz parcat în curtea societății de transport public în comun din Ploiești, potrivit TCE Ploiești.

Faptele au fost aduse la cunoștința Comisiei de Disciplină din cadrul TCE, iar sancțiunile disciplinare pot consta de la măsuri pecuniare, prin reducerea salariului cu un anumit procent, până la desfacerea contractului de muncă.

Aseară, prin 112 s-a solicitat sprijinul Poliției. Potrivit conducerii TCE, doi angajați ai TCE vor intra în Comisia de Disciplină, având în vedere că ambii se aflau în afara orelor de program în zona garajului, unul dintre cei doi fiind surprins chiar la scurt timp după ce a scos motorină din autobuz.

Citește și: Doi şoferi de la TCE au fost prinşi în timp ce încercau să fure motorină

Separat, Poliția a demarat o anchetă, fiind suspectată de sustragere de combustibil o singură persoană. Angajatul TCE ar fi fost prins cu 14,5 litri de motorină. Cercetările în acest caz continuă.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...