camin batrani ploiesti

Lucrările au fost sistate încă de anul trecut, iar procedura de licitație a durat mai bine de șase luni de zile. În cazul în care nu vor fi depuse contestații, contractul ar urma să fie semnat luni.

La licitație s-au prezentat șase firme și, potrivit Ancăi Agapie, administratorul public al municipiului, „valoarea estimată a licitației fiind de 1.351.020 lei fără TVA, ioar valoarea adjudecată a fost de 1.179.418 lei fără TVA”. Firma care a câștigat licitația este SC Scut Construct, firmă care a mai câștigat lucrări la Ploiești, inclusiv cele de modernizare a viitorului sediu al Teatrului Ciufulici.

Lucrările la viitorul cămin de bătrâni au fost anunțate încă din aprilie 2012. Valoarea totală  a contractului de finanţare a fost de 3.624.455,04 lei  din care valoarea eligibilă a proiectului este de 2.575.710,00 lei unde 2.189.353,50 lei reprezintă  FEDR.

Potriv it contractyului inițial, lucrările ar fi trebuit să fie gata la finele anului trecut, însă prin act adițional a fost prelungit termenul de finalizare.

 

Administrație
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Mahalaua din fața Gării de Sud Ploiești

În plin scandal legat de terasele din Ploiești, imaginea din fața Gării de Sud este una dezolantă. În caz de incendiu în interiorul gării accesul pompierilor este blocat de chioșcurile amplasate...