spital municipal ploiesti

Bugetul Spitalului Municipal Ploiești va fi rectificatla viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești. Pe de o parte este vorba de suplimentarea fondurilor pentru Programul de screenening al cancerului de col uterin, iar pe de altă parte unitatea medicală va dispune de un sistem de control acces.

Actuala rectificare bugetară se realizează prin suplimentarea prevederilor bugetare pentru contractul cu DSP- PH  privind Programul de screenening al cancerului de col uterin, cu 21 mii lei, şi de necesitatea includerii pe lista de investiţii cu finanţare din venituri proprii a unui Sistem de control acces, monitorizare video, de detecţie şi alarmare la efracţie pentru casieria spitalului obiectiv ce trebuie realizat în conformitate cu legea 33/2006, privind paza obiectivelor, valorilor şi protecţia persoanelor. Suma suplimentată este în cuantum de 30.000 de lei, din care 21.000 de lei reprezintă prevederea pentru Programul de screenening al cancerului de col uterin.

 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...