masina parcata pe trecerea de pietoni

În ciuda faptului că la nici câteva sute de metri, Primăria Ploiești a construit o parcare imensă, care a ocupat aproape jumătate dintr-o arteră importantă a Ploieștiului, mulți șoferi preferă să își lase mașinile parcate pe străzi, în zonele în care acest lucru este interzis.

Un cititor al observatorulph.ro, ne-a transmis la redacție o fotografie cu un scurt mesaj. „Mi se pare anormal ca primăria să construiască parcări imense, dacă mașinile stau în continuare parcate pe străzi, în locuri interzise. Bunăoară, această mașină este parcată chiar pe trecerea de pietoni. Asta înseamnă să parchezi neregulamentar! Nu este prima dată când se întâmplă să vad așa ceva. Nu vorbim de șoferii care parchează pe două locuri și nu respectă marcajul. În alte țări acest lucru a fost reglementat simplu: acordarea de amenzi. Cu siguranță dacă plătești amendă o dată, plătești și a doua oară, a treia oară nu îți vei lăsa mașina parcată neregulamentar”, spune cetățeanul care ne-a trimis fotografia la redacție.

 

 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cum parcăm în Ploieşti? Cum vrem noi...

Pe Bulevardul Republicii, pe sensul de la Nord spre Centru, imediat după intersecţia cu strada 8 Martie, se parchează... ca la mama acasă, în mijlocul gospodăriei. Doar că... aici vorbim despre...