tichet pentru gradinita

Primăria Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare,  informează cetățenii  că, începând cu data de 29.02.2016, va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria raspundere pentru acordarea stimulentului educational, sub forma de tichet social, pentru anul scolar 2015 – 2016,  program destinat stimulării participării in invatamantul prescolar a copiilor proveniti din familii defavorizate.

Menționăm că formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării stimulentului educational pot fi accesate şi ASSC, dar și de pe site-ul Primăriei Ploiești.

„Depunerea formularelor pentru acordarea tichetului social pentru gradinita, se va face incepând cu data de 29.02.2016 , la sediul Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare din Ploiesti, str.Postei, nr.6, in zilele de luni, miercuri si joi in intervalul orar 9,00 – 12,00 si marți in intervalul orar  13,00 – 16,00. Informaţii suplimentare privind condițiile de acordare  ale acestui stimulent educational, puteți obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, sau  la numarul de telefon 0244-384920 int.8”.

Valoarea tichetului este de 50 de lei și se acordă numai dacă copilul merge zilnic la grădiniță. Tichetele se acordă numai pentru copiii care provin din familii defavorizate.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 18 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Parcare sub pasajul de la Gara de Vest

Cu doar câteva zile înainte de începerea recepției, autoritățile locale analizează posibilitatea realizării unei parcări sub pasajul de la Gara de Vest. ”Am discutat pe aceasta tema cu Direcția...