masuri palatul administrativ prahova

De două zile este forfotă mare la Palatul Administrativ, la primele ore ale dimineții. Angajații se grăbesc să intre în clădire până la ora 7.30. În caz contrar, permisul la serviciu se face numai cu acordul șefului ierarhic superior, iar lucrurile nu se opresc aici.

În baza unei circulare care a fost multiplicată și agățată pe toți pereții din clădire, angajații Consiliului Județean Prahova nu mai au voie să întârzie la serviciu. Prin urmare, dacă până la ora 07.30 nu au intrat în clădire, după această oră nu mai pot pătrunde în clădire, pe la intrările B, C și H decât după înștiințarea directă a șefului direct, „care are obligația să ia măsurile legale care se impun”, se arată în circulară.

Mai exact, întârzierile de la program se înregistrează ca absențe nemotivate și reprezintă abateri disciplinare. Excepție sunt salariații care beneficiază de decalarea programului de lucru.

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...