deszapezire facturi prahova

Firmele de deszăpezire au încasat, an de an, bani frumoși de pe urma îndepărtării omătului de pe carosabil. Iarna 2015 - 2016 nu a fost una cu zăpezi,imense. Prin urmare nici fondurile alocate pentru activitatea de deszăpezire nu au fost substanțiale.

La Consiliul Județean Prahova de exemplu, prevederea bugetară alocată a fost de 9,2 milioane de lei, pentru perioada 15 noiembrie 2015 - 15 martie 2016. Până la această dată s-a consumat însă doar 20% din suma prevăzută.

„Potrivit facturilor până acum s-a decontat suma de 1.820.000 de lei și se preconizează că sumele pe februarie vor fi mici având în vedere că în această lună vorbim numai de acțiuni de combatere a poleiului”, a anunțat Fabioara Ionescu, administratorul județului Prahova.

Oricum, meteorologii au anunțat că până la sfârșitul lunii februarie vom mai avea parte de lapoviță și ninsori numai în zona de munte.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...