tramvai consiliul judetean prahova

Informațiile legate de achiziționarea unui tramvai nou pentru Ploiești de către Consiliul Județean Prahova au fost contradictorii. Vicepreședintele CJ Prahova, Radu Ionescu, a anunțat astăzi, că în baza unui parteneriat, Ploieștiul va avea un astfel de mijloc de transport.

Toată isteria creată în jurul noului tramvai a început prin anunțul Consiliului Județean că va aloca un milion de lei pentru o astfel de investiție. Ulterior însă a urmat declarația reprezentanților Primăriei Ploiești că, potrivit studiilor, un tramvai nou este estimat la 1,2 - 1,7 milioane de euro.

Prin urmare, reprezentanții Consiliului Județean Prahova au anunțat că valoarea investiției este mult prea mare și nu poate fi suportată de CJ Prahova. Astăzi, însă, vicepreședintele CJ Prahova, Radu Ionescu, a anunțat că instituția pe care o reprezintă va aloca fonduri pentru acest nou tramvai.

„Fondurile vor fi alocate în baza cererii pe care Primăria Ploiești o va înainta către Consiliul Județean Prahova și, foarte important, în baza unui parteneriat”, a susținut Radu Ionescu, vicepreședintele CJ Prahova.

 

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...