Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

examene elevi simulari

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a stabilit ca simulările examenelor naționale din anul şcolar 2015-2016 să se desfăşoare în zilele de 22, 23 şi 24 februarie (Evaluarea Naţională pentru elevii clasei a VIII-a), respectiv 7, 8, 9 şi 10 martie (Bacalaureat - pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a).

„Disciplinele la care se organizează simularea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a, în anul şcolar 2015 - 2016, sunt: Limba şi literatura română (22 februarie), Matematică (23 februarie) şi Limba şi literatura maternă - pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă (24 februarie). Afişarea rezultatelor este programată pentru data de 4 martie”, a anunțat Ministerul Educației Naționale.

Simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2015-2016 are următorul calendar: Limba şi literatura română (7 martie), Limba şi literatura maternă (8 martie), proba obligatorie a profilului (9 martie) şi, exclusiv pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării (10 martie).

Toate probele sunt scrise, a mai anunțat sursa citată, iar afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 18 martie.

 

 

 

Național
  • Joi, 27 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Primul ministru are umor... negru

Nu ştim încă dacă primul ministru face pe durul, doar pentru că ştie că "dă bine" la public, sau chiar e pus pe treabă. Cert este că astăzi l-a apostrofat dur de ministrul sănătăţii. ”Nu se poate ca...