drum judetean prahova

Pentru prima dată, Consiliul Județean Prahova analizează posibilitatea ca să atragă fonduri europene pentru modernizarea unui drum județean.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean, proiectul vizează drumul județean Mizil - Urlați, respectiv DJ 102 K. Dacă se va reuși atragerea de fonduri, proiectul vizează nu numai reabilitarea și modernizarea părții carosabile, dar și amenajarea, la standarde europene, a unor piste de biciclete și inclusiv modernizarea sistemului de iluminat public pe respectivul tronson.

Momentan, proiectul este în lucru, nefiind încă stabiliți indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea drumului.

„A fost anunțat proiectul având în vedere că, în acest caz, a apărut Ghidul Solicitantului. Este vorba despre un proiect care vizează nu doar reabilitarea tronsonului de drum și a pistei pentru bicicliști, dar și stații pentru microbuze, semnalizare regulamentară și sistematizări pe tot tronsonul vizat”, a declarat Radu Ionescu, vicepreședintele CJ Prahova.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Drumul spre Cota 1400 s-a redeschis

Circulația pe DC 134, drumul spre Cota 1400, a fost reluată, după mai multe zile cu restricții, din cauza zăpezii. Meteorologii anunță însă că trebuie să ne așteptăm la un nou val de ninsori la...