zapada

În ciuda faptului că arterele secundare din Ploiești sunt în continuare cu zăpadă, iar gerul a făcut ca totul să se transforme într-un adevărat patinoar, primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea s-a arătat mulțumit de modul de intervenție.

„Sunt mulțumit. Nu poți să fi mulțumit și nemulțumit în același timp. Sunt mulțumit că pe arterele principale se circulă foarte bine, nu au fost accidente, trotuarele sunt curățate, stațiile se lucrează și acum foarte bine, zăpada se cară din oraș”, a susținut Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieștiului, care a susținut că nu au existat reclamații pe această temă.

La numai câteva minute de la declarația primarului, am făcut mai multe fotografii în Ploiești. Deși au trecut mai bine de 48 de ore de la ninsorile din municipiu, muntii de zăpadă tronează în continuare. În plus, sunt foarte multe zone pietonane extrem de periculoase. Iar dacă este să găsim o scuză am putea spune că municipalitatea a vrut ca și de data aceasta cheltuielile legate de deszăpezire să fie cât mai mici, având în vedere situația financiară deloc de invidiat pe care o are la această oră bugetul local al municipiului Ploiești.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu:

 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...