lapte si corn prahova

Consiliul Județean Prahova a avut o nouă discuție cu reprezentanții firmei care distribuie laptele și cornul în școli, în baza programului guvernamental. Veștile nu sunt unele bune. Săptămâna aceasta, la fel ca și săptămâna trecută, produsele nu vor fi distribuite în unitățile de învățământ din Prahova.

„Am avut discuții cu reprezentanții firmei care distribuie lapte și corn. Ne-au anunțat că nici săptămâna aceasta produsele nu vor fi distribuite, motiv pentru care Consiliul Județean Prahova va aplica penalități de 0,15. Am primit asigurări că programul va fi reluat săptămâna viitoare”, ne-a declarat Bogdan Toader, președintele interimar al Consiliului Județean Prahova.

Săptămâna trecută în Prahova nu au fost distribuite produsele pe motiv că firma care se ocupa de producerea laptelui a anunțat că instalațiile fabricii sunt în revizie.

În Prahova ar fi trebuit să beneficieze de programul lapte și corn aproximativ 75.000 de elevi.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...