Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

scoli inchise prahova analiza

Ninsorile abundente, în special în zona de Sud a județului, readuce în atenție posibilitatea de închidere, mâine, a școlilor. Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat că deja se face o centralizare a localităților unde ninsorile crează probleme.

 

UPDATE Ora 13:30: Mâine se învață Detalii AICI

„O decizie finală cu privire la închiderea sau nu a școlilor va fi luată astăzi, după ora 12.00, după ce inspectorii școlari vor discuta cu reprezentanții tuturor unităților de învățământ din Prahova”, a anunțat prof. Nicolae Anghelescu, inspectorul șef școlar. 

 

Prefectul județului, Rodica Paraschiv, a susținut că este prematur să vorbim despre închiderea școlilor, în condițiile în care, momentan, în județ nu a fost închis niciun drum. Există însă o altfel de problemă. Peste 3.000 de abonați din Prahova nu au curent electric.

Citește și: Lista localităţilor din Prahova fără curent electric. Sunt afectate 3.000 de familii

Șase localităţi sunt nealimentate parţial cu energie electrică, astfel: Ologeni, Tătărăi, Pietroşani, Puşcaşi, Puchenii Moşneni şi Puchenii Mari, cu 19 puncte de transformare, fiind afectaţi 3092 consumatori.

 

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit primelor informații, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a...