Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

concurs director

Postul de manager al Spitalului Județean Ploiești, devenit vacant după ce fostul director Alexandru Băloi, a intrat în atenția procurorilor DNA, pentru luare de mită, va fi scos la concurs.

 

Comisia de concurs de la Spitalul Județean Ploiești a stabilit deja calendarul. Anunțul de scoatere la concurs a postului vacant va avea loc pe 22 ianuarie, în publicația Viața medicală, termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură fiind pe 26 februarie. Selecția dosarelor de candidatură este programată trei zile mai târziu, pe 29 februarie, iar testul grilă are loc pe 7 martie.

În prezent, postul de director este ocupat pe perioadă interimară, până la finalizarea concursului, de către Marius Niculescu, fost director economic la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești.

 

Printre cei care în cercuri restrânse ar fi anunțat că intenționează să ocupe postul de director se numără și Adrian Gelu Lupu, consilier local (ALDE) la Ploiești.

 

Economic
  • Duminică, 23 Iulie 2017
  • De Andra Vlad

Starbucks va deschide o nouă cafenea în Ploiești

La câteva luni de la deschiderea primei cafenele din Ploiești, în incinta mall-ului Afi Palace, Starbucks își extinde rețeaua. În scurt timp, cunoscutul lanț de cafenele va avea o a doua unitate în...