Veste șoc: Ecolact prin Lido Gârbea a anunțat astăzi Consiliul Judetean Prahova ca nu poate livra săptămâna viitoare laptele in cadrul programului guvernamental, pe motiv că instalațiile sunt în revizie.

Veste șoc: firma Ecolact, prin Lido Gârbea, lider de contract, a anunțat astăzi Consiliul Judetean Prahova ca nu poate livra săptămâna viitoare laptele în cadrul programului guvernamental, pentru preșcolarii și elevii din județ, pe motiv că instalațiile sunt în revizie.

"Luni vom avea o întalnire pe această temă pentru că situația nu este ușoară. Juriștii noștri susțin că nu putem lua lapte de la o altă firmă. Încercăm să lămurim situația luni, la întâlnirea la care sunt invitați să participe și reprezentanții firmei", a anunțat Radu Ionescu, vicepreședintele CJ Prahova.

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...