cladire petrom

Fără vreun anunț prealabil al Primăriei Ploiești, o echipă de muncitori a început să execute lucrări de amenajare la parterul clădirii care ar fi trebuit să fie Spital de Pediatrie. Cel puțin așa visa fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, trimis în judecată pentru mai multe fapte de corupție.

După ce fostul edil Iulian Bădescu a dispărut de la șefia Primăriei Ploiești, consilierii locali, dintr-o dată, s-au trezit parcă dintr-un vis urât și cu toții au votat ca destinația clădirii să fie cu totul alta: birouri pentru diverse instituții din subordinea Primăriei Ploiești și a Consiliului Local.

Primăria Ploiești a anunțat că aici vor funcționa birourile Administrației Serviciilor Social Comunitare (ASSC), ale Casei de Cultură I.L. Caragiale, dar și spații pentru expoziții și spectacole.

Fără un anunț prealabil, o licitație sau cel puțin o selecție de oferte (cel puțin așa reiese de pe site-ul Primăriei Ploiești), mai mulți muncitori au fost văzuți ieri în timp ce lucrau la amenajarea parterului clădirii. Au strâns dosare, au cărat moluz, însă nu cunoșteau informații cu privire la termenul de finalizare al lucrărilor.

 

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Trafic rutier restricţionat pe DN1A

În această dimineaţă, şoferii care circulă pe DN1A, vor fi nevoiţi să aloce mai mult timp călătoriei, din cauza lucrărilor la pasajul de cale ferată Coada Malului. În primă fază, traficul este...